Connect with us

Hi, what are you looking for?

MALIMORAMALIMORA

Beauty

Hvordan kan jeg behandle tør hud i ansigtet naturligt?

I Europa er LOOKFANTASTIC® den foretrukne online-destination for alt, hvad der har med kosmetik og skønhed at gøre. Med over 22.000 produkter på lager og gratis forsendelse til over 200 lande er de den foretrukne onlineforhandler for topmærker som MAC, Kérastase og Yves Saint Laurent.

I løbet af de sidste fire år har LOOKFANTASTIC® øget sin omsætningsandel med 40%, hvilket har gjort den til en af de mest succesfulde online skønhedsbutikker på verdensplan. Virksomheden fører i øjeblikket over 660 premium brands i sin onlineportefølje. Takket være deres innovative teknologi og et team af specialister i verdensklasse var de i stand til at oversætte og lokalisere deres materiale til mere end 30 sprog i 2017, hvilket gav dem over 10 millioner månedlige besøg, hvoraf 71% var internationale.

De er åbne over for nye idéer, da de søger at udvide deres high-end kundekreds. Naturlige, grusomhedsfri og økologiske hudpleje-, hårpleje- og kropsplejeprodukter findes i en lang række muligheder for at imødekomme enhver kundes krav.

LOOKFANTASTIC®, en division af THG Holdings plc, er en global specialist i business-to-consumer-konnektivitet, der opererer på en end-to-end-teknologisk platform. THG Ingenuity, koncernens teknologi og infrastruktur, fremmer international vækst og giver samtidig virksomheder adgang til en uovertruffen værdi og ukuelig effektivitet.

LOOKFANTASTIC®, der er motiveret af troen på, at deres kunder fortjener det bedste, har skabt et sæt hemmelige ressourcer og teknikker, der hjælper dem med at nå dette mål. De er på forkant med den kosmetiske online-revolution, som forbedrer livet for mænd og kvinder overalt ved at gøre kosmetik af høj kvalitet mere tilgængelig. En gruppe af erfarne skønhedseksperter bidrager til webstedets blog. De har samlet et væld af data til at besvare alle dine spørgsmål om kosmetik.

Hudpleje til tør hud

Når du vasker dit ansigt, bemærker du så, at det bliver tørt, stramt og ubehageligt? Tør hud kan være årsagen til dine problemer. Lookfantastic har et stort udvalg af produkter, der er designet til at hjælpe din hud med at bevare fugten hele dagen.

Du kan vælge mellem mange kendte mærker, herunder First Aid Beauty, Alchimie Forever, Origins, SkinChemists og mange flere. Find det, du leder efter, hurtigt og nemt ved at gennemse butikkens lagerbeholdning efter kategori, mærke eller pris.

Pai Skincare Rosehip BioRegenerate Oil

Indånd de rige, jordnære dufte fra Pai Rosehip BioRegenerate Oil, et kraftigt regenererende serum, der dramatisk vil forbedre din huds udseende. Denne kombinationsløsning hjælper overhuden med at genoprette sig selv ved hjælp af hybenolie, som har et højt indhold af trans-retinoic-syrer. Strækmærker, ar og fine linjer vil mindskes i udseende, efterhånden som din huds elasticitet genoprettes. To eller tre dråber kan gnides ind i håndfladerne og derefter påføres ansigtet eller kroppen efter behov. Påfør generøst på tørre områder, undgå læberne, og massér godt. Olien skal tørre, før der kan tages tøj på.

DHC Deep Cleansing Oil

DHC’s Deep Cleansing Oil er en banebrydende oliebaseret makeupfjerner, der er formuleret med antiinflammatorisk olivenolie, som vil efterlade din hud frisk og ren som aldrig før.

Denne vitaminrige rensecreme, der bliver til en mælkeagtig emulsion, når den kommer i kontakt med vand, er både dybderensende og beroligende. Makeup og snavs fjernes ubesværet med den vandopløselige opløsning. Huden ser og føles smidig og sund ud. Du kan se frem til en yngre udseende, revitaliseret hud.

92 % af deltagerne i undersøgelsen sagde, at Deep Cleansing Oil var bedre til at fjerne makeup i ansigtet end en populær rensemiddel.

Sarah Chapman Skinesis Overnight Facial

Sarah Chapmans Skinesis Overnight Facial er som at fange magien fra hendes berømte ansigtsbehandling i en flaske. Du kan forvente en næret, revitaliseret og strålende hud uden fedtethed fra denne løsning.

Sarah Chapman Skinesis Overnight Facial er en banebrydende ansigtsbehandling, som kan udføres i dit eget hjem.

Deres anerkendte hudrensningskompleks kombinerer potente antioxidanter, vitaminer, Renovage, omega-olier, dermaxylpeptid og naturlige blomsterekstrakter.

Rose, jasmin og frangipani æteriske olier kombineres for at skabe den uimodståelige duft af dette serum.

Den indeholder Renovage, som forlænger hudcellernes levetid, A- og C-vitamin, som er dokumenterede anti-aging-agenter, og beroligende, nærende omega-olier, som alle virker øjeblikkeligt for at forbedre udseendet af tør, kedelig og ubalanceret hud.

Det er som at få en ansigtsbehandling natten over, og du føler dig revitaliseret og ser godt ud.

Anvendelse:

  • En særlig Skinesis-massage, som beskrevet på emballagen, skal påføres hver nat og indarbejdes i huden.
  • Du får endnu flere fordele, når du bruger den sammen med Skinesis Age-Repair Serum eller Skinesis Age-Repair Concentrate.
  • Hvis du kombinerer denne serum med en Skinesis Faciallift, vil du maksimere dens foryngende virkninger og få endnu mere glød.

Caudalie SOS Intense Moisturizing Cream

Caudalie SOS Intense Moisturising Cream er en rig fugtighedscreme, der er udviklet til at lindre tør og irriteret hud.

Det økologiske druevand og de antiinflammatoriske polyfenoler, der er indeholdt i druekerner, giver denne silkeagtige løsning et ekstra lag af hudbeskyttelse og beroligende komfort. Ekstra oliven-squalene og borageolie giver ekstrem fugt, hvilket kan hjælpe med udseendet af rødme, stramhed og rynker.

Fugtighedscremen har en beroligende og beroligende formel med 95% ingredienser af naturlig oprindelse, herunder bergamot, mandarin og agurk.

HVORFOR LOOKFANTASTIC ER UNIKT?

Er du på udkig efter kosmetik eller spa-tjenester? LOOKFANTASTIC er stedet, hvor du skal være. I et stykke tid har det nu fungeret som deres primære ressource for banebrydende produkter inden for hudpleje, hårpleje og makeup. Kunder hos LOOKFANTASTIC har adgang til et bredt udvalg af skønhedsprodukter af høj kvalitet fra en række forskellige verdensomspændende mærker. Kunderne ved, at de kan stole på, at LOOKFANTASTIC kun sender dem autentiske varer fra pålidelige leverandører.

Desuden kan kunderne gennemse hele LOOKFANTASTICs mærkeportefølje og prisklasse fra deres egne mobile enheder, uanset hvor de befinder sig, og uanset hvilken tidszone de befinder sig i. Takket være butikkens hurtige forsendelse og venlige personale er det en leg for kunderne at købe hos LOOKFANTASTIC.

You May Also Like

Beauty

About Grandado Grandado’s emphasis on customer service is a novel concept in the context of Chinese business. To further demonstrate their dedication to providing...

Movies

Do you consider yourself an expert on “the boy who lived?” Try again. Continue reading for a breakdown of the Harry Potter series. (Beware:...

Culture

About Poppyshop British leagion official store is called The Poppy Shop. All proceeds from the Poppy Shop go directly toward supporting the Legion’s mission...

Beauty

Women have been wearing perfume for centuries. The word “perfume” comes from the Latin word “per fumum,” which means “through smoke.” early perfumes were...