Connect with us

Hi, what are you looking for?

MALIMORAMALIMORA

Lifestyle & Travel

4 korsväskor för kvinnor av utmärkt kvalitet finns att välja på från Abbacino

Abbacino

För fyrtio år sedan grundade familjen Vadell, som kommer från en liten by i hjärtat av Mallorca, sitt företag. Det var en familjeutmaning som blev känd som “Seyma” och som inleddes med tillverkning av handväskor i läder. Ett designarbete som väckte uppmärksamhet och hyllning vid sin debut på grund av sin banbrytande karaktär.

Sebastián och Toni Vadell har stått i spetsen för sitt företag sedan 1997; de fattade beslutet att fortsätta arbetet för sina föräldrar som grundade företaget. Abbacino grundades då och markerade början på företagets utveckling mot dess nuvarande tillstånd, som innefattar införandet av nya, modernare mönster, en ökning av utbudet av produkter och, mest betydelsefullt, företagets intåg i den digitala sfären 2016.

MAN

Abbacino Man är en kollektion med urban stil för män, med användbara saker som plånböcker, axelväskor och ryggsäckar. Tillbehör som är både maskulina och moderna för att hjälpa dig i ditt dagliga liv.

COGNACFÄRGAD KORSVÄSKA FÖR MÄN

Axelväska i resväskastil för män, med stansade detaljer. Den här väskans kompakta storlek och avancerade stil gör den idealisk för att ta med dig på resan. En fantastisk kontrast mellan två kompletterande nyanser som delar dessa egenskaper:

• Särskilda fack för: mobiltelefon, kort och penna.
• Framfickan skyddas av en dragkedja.
• Justerbar axelrem.
Abbacino-logotypen är placerad på en liten fläck på framsidan.

CROSSBODYVÄSKA FÖR MÄN I SVART ÅTERVUNNET MATERIAL

Väska med korsband som är tillverkad av återvunnet material och är unisex. En mycket modern och miljövänlig design som har en sportig och avslappnad estetik och är perfekt för dagligt bruk tack vare sina bekväma mått. Dess främsta attribut är följande:

• Särskilda fack för: mobiltelefon, kort och penna.
• Framfickan är skyddad med dragkedja.
• Justerbar axelrem.
Abbacino-logotypen är placerad på en liten fläck på framsidan.

LITEN CROSSBODYVÄSKA FÖR I-PAD FÖR MÄN I SVART ÅTERVUNNET MATERIAL

En kompakt crossbodyväska för män som är tillverkad av återvunnet material. En design som är ultra-modern och trendig, perfekt för att följa med dig i ditt dagliga liv och även på dina resor tack vare sin praktiska storlek. De viktigaste egenskaperna är följande:

• Särskilda fack för: i-Pad 11′, kort och penna.
• Framfickan är skyddad med dragkedja.
• Justerbar axelrem.
Abbacino-logotypen är placerad på en liten fläck på framsidan.

MEN’S BLUE I-PAD CROSSBODY BAG IN RECYCLED MATERIALS

Den realistiska tillämpningen av den ideala formen och dimensionerna. Axelväskan i-Pad för killar är enkel och sportig, och den ger dig möjlighet att bära med dig alla dina dagliga nödvändigheter vart du än går.

• Särskilda innerfack för i-Pad 11′, kort och pennor.
• Top zip.
• Fickor med dragkedja på utsidan.
• Adjustable shoulder strap.
• Kontrasterande material.
• Invändigt foder.

Varför handla hos Abbacino?

Abbacino är en ledande leverantör av accessoarer och kläder och erbjuder produkter av högsta kvalitet i branschen. Tack vare deras överlägsna urval kan kunderna enkelt och bekvämt hitta det de söker. Deras engagemang för utmärkt kundservice har bestått sedan starten och säkerställer att kunderna har tillgång till kunniga råd och hjälpsam vägledning när de väljer sina nya favoritlooks. De köper inte bara från de bästa leverantörerna, utan priserna hålls alltid konkurrenskraftigt låga så att kunderna tryggt kan hålla sig uppdaterade med säsongens hetaste trender utan att bryta banken. Shoppa Abbacino för mode som ser bra ut och en plånbok som känns ännu bättre!

You May Also Like

Beauty

About Grandado Grandado’s emphasis on customer service is a novel concept in the context of Chinese business. To further demonstrate their dedication to providing...

Movies

Do you consider yourself an expert on “the boy who lived?” Try again. Continue reading for a breakdown of the Harry Potter series. (Beware:...

Culture

About Poppyshop British leagion official store is called The Poppy Shop. All proceeds from the Poppy Shop go directly toward supporting the Legion’s mission...

Beauty

Women have been wearing perfume for centuries. The word “perfume” comes from the Latin word “per fumum,” which means “through smoke.” early perfumes were...