Connect with us

Hi, what are you looking for?

MALIMORAMALIMORA

Beauty

Hvordan får læbestift dig til at føle dig?

Clarins

De er en fransk familievirksomhed med en umættelig appetit på nye idéer og iværksætterånd. De er fortalere for etiske skønhedspraksis overalt.

Clarins‘ grundlægger, Jacques Courtin-Clarins, havde for over 65 år siden en vision om moderne kosmetik, der kunne få kvinder til at føle sig smukke og selvsikre. Den virksomhed, som han startede, Clarins, blev en enestående forretningssucces.

Med deres to mærker, Clarins og myBlend, er de ambassadører for fransk kosmetik af høj kvalitet, og deres produkter er efterspurgt af kvinder over hele verden.

Hvad er det særlige ved læbestift?

Læbestift har været en fast bestanddel af kvinders makeup siden oldtiden. Den giver en mulighed for at udtrykke sig selv på en unik måde og kan bruges til at give det perfekte finish til et outfit eller en lejlighed. Læbestift er også en fantastisk måde at lave et modigt statement på, da den findes i en række forskellige farver, teksturer og finishes, der giver uendelige muligheder, når det kommer til eksperimentering og kreativitet. Læbestift fremhæver ikke kun vores yndlingstræk og hjælper os med at se velklædte ud, men dens styrke kan ikke undervurderes – der er trods alt ikke noget bedre selvtillidsboost end at bære din yndlingsfarve!

Fire bedste Clarins-læbestifter

 • Joli Rouge
 • Joli Rouge Velvet
 • Iconic makeup
 • Joli Rouge Lip Lacquer

Joli Rouge

De kan ikke få nok af denne nye ultrafeminine og moderne version af den klassiske Clarins-læbestift, som har en fugtgivende formel og er en total nyhed. Læberne får et dramatisk farvesprøjt og en luksuriøs satin-glans med denne luksuriøst blødgørende formel. Joli Rouge’s økologiske salicornia-ekstrakt og mangoolie gør den til en luksuriøs læbepomade, der holder læberne bløde og smidige i seks timer. Du kan nyde denne 6 timers holdbare nuance. Får læberne til at se bedre ud, ganske enkelt. Klinisk bevist sikker for huden.

Fordele:

 • Giver næring til læberne.
 • Læberne føles behagelige.

Joli Rouge Velvet

Her er den nyeste nuance af Joli Rouge Velvet! Den nye matte finish af Clarins’ ikoniske Joli Rouge-læbestift har en vidunderlig balance mellem en læbestift, der ikke tørrer ud, og et fejlfrit, fløjlsagtigt udseende. Dens fløjlsagtige, lette, cremede konsistens gør den let at påføre, og dens intense, matte farve lysner og plejer læberne på et øjeblik. Udsøgte matte nuancer i i alt 20 muligheder. I så fald, hvilken løsning vælger du?

Fordele:

 • Mat, lysende finish.
 • Holder læberne hydreret i op til 6 timer*.
 • Blødgør og giver en følelse af velvære.
 • *Effektivitetstest – Hydreringskinetik – 10 kvinder – 6 timer

Iconic Makeup

Dette sæt er perfekt til din skønhedsrutine om morgenen og indeholder hudplejeprodukter og makeup. Micellarvand giver dig en klar, glødende hud og gør et godt stykke arbejde med at rense. Brug Wonder Perfect Mascara 4D for at opnå tykkere, længere, mere buede og mere definerede vipper. Den delikate farve og uimodståelige duft fra Natural Lip Perfector gør sammen med den ekstra fugt ethvert smil billedskønt.

Joli Rouge Lip Lacquer

Clarins‘ Joli Rouge Lip Lacquer er den perfekte måde at holde dine læber flotte på. Clarins anvender naturlige voksstoffer til at sikre, at dine læber forbliver hydrerede, mens de tilføjer et strejf af farve, og har en blød konsistens og en let formel. Den langtidsholdbare finish er garanteret til at holde hele dagen, så du aldrig behøver at bekymre dig om, at den forsvinder på et ubelejligt tidspunkt. Clarins‘ Joli Rouge Lip Lacquer er perfekt til dag og nat og giver dig et lækkert blødt look ved hver eneste påføring. En innovativ læbepomade i form af en smeltende stick, der fugter læberne og giver dem en høj glans, ligesom flydende lak.

Hudtype:

 • Hudtype: Alle hudtyper
 • Tekstur: Bar
 • Anvendelse: Påfør på læberne, og opnå øjeblikkelig vinylglans.

Fordele:

 • Intens vinylfarve.
 • Vinylglans.
 • Komfort og næring til læberne.

Hvorfor handle hos Clarins?

Når du handler hos Clarins, vælger du en kosmetik- og hudplejeserie, som du har haft tillid til siden 1954. Clarins tilbyder et bredt udvalg af produkter og henvender sig til personer med alle hudtyper, fra fedtet til tør hud. Deres prioritet er sikkerheden og effektiviteten af de produkter, de tilbyder; hvert produkt gennemgår strenge tests for at sikre dets styrke. Som et plus er deres luksuriøse produkter fremstillet af nogle af de fineste naturlige ingredienser, der findes. Clarins tror også på at give noget tilbage med deres velgørenhedsindsatser og -initiativer, så dit køb er også med til at gøre verden til et bedre sted. Alt i alt, hvis du er på udkig efter kosmetik og hudpleje af høj kvalitet, der garanteret overgår dine forventninger, er det et fremragende valg at handle hos Clarins.

You May Also Like

Beauty

About Grandado Grandado’s emphasis on customer service is a novel concept in the context of Chinese business. To further demonstrate their dedication to providing...

Movies

Do you consider yourself an expert on “the boy who lived?” Try again. Continue reading for a breakdown of the Harry Potter series. (Beware:...

Culture

About Poppyshop British leagion official store is called The Poppy Shop. All proceeds from the Poppy Shop go directly toward supporting the Legion’s mission...

Beauty

Women have been wearing perfume for centuries. The word “perfume” comes from the Latin word “per fumum,” which means “through smoke.” early perfumes were...