Connect with us

Hi, what are you looking for?

MALIMORAMALIMORA

Beauty

Köp tillägg för hundar och katter | Animigo

Animigo

Ett husdjur är en familjemedlem för dem. De är en integrerad del av familjen och ger dem ständigt sällskap och underhållning.
De på Animigo vet hur mycket dina husdjur betyder för dig, och de vill att du ska veta hur mycket de uppskattar det.

Deras produkter och råd bygger på tanken att ditt husdjur är en familjemedlem och förtjänar att behandlas som en sådan. De har ett brett sortiment av produkter med väletablerade naturliga fördelar och ger användbar vägledning för att se till att ditt husdjur förblir en glad och frisk medlem av din flock.

Eftersom folket på Animigo är lika djurintresserade som du är kan du vara lugn i vetskapen om att de bara säljer dig produkter som de själva skulle använda sig av för sina egna husdjur.

Animigo – Produkter för djurvård

Anti-klåda spray för hundar och katter

Varma fläckar, eller fukteksem, är inte bara irriterande och smärtsamma för din hund eller katt, utan de kan också skada pälsen om ditt husdjur ständigt slickar och biter på den. För att uppmuntra en frisk hud och lugna kliande, irriterad hud har Animigo skapat en effektiv spray mot klåda som är tillverkad av en blandning av naturliga ingredienser. Aloe Vera och Tea Tree Oil, båda kända för sina lugnande effekter, har lagts till i den uppdaterade formeln. Denna doftfria spray hjälper till att minska klåda och inflammation så att din hund eller katt snabbt kan återgå till det normala.

 • Naturligt hjälpmedel för kliande hud
 • Hjälper till att skydda hud & päls
 • Lindrar rodnad & irritation
 • Med lugnande Tea Tree och Aloe Vera
 • Mild, oparfymerad spray
 • Balanserat pH-värde för hundar & katter

Spot On medel mot loppor och fästingar

Loppor och fästingar är ett vanligt problem för hundar och katter i Sverige. Särskilt mellan april och oktober, när fästingarna är som mest aktiva, bör du vidta extra försiktighetsåtgärder för att se till att ditt husdjur inte har smittats av en potentiellt dödlig sjukdom. Detta inkluderar men är inte begränsat till borrelia, som överförs till människor genom fästingbett.

När det gäller loppor är det dock lite annorlunda eftersom din hund eller katt riskerar att angripas av dessa parasiter i stort sett året runt.

Trots att loppor i sig inte utgör några hälsorisker är klådan och irritationen som orsakas av deras små bett ett ständigt problem.

Att ge din hund eller katt skydd mot loppor och fästingar är en av de bästa sakerna du kan göra för ditt husdjur, eftersom det förhindrar att ditt husdjur smittas av sjukdomar som fästingarna bär på och att det drabbas av klåda och irritation till följd av att det blir bitit av loppor eller fästingar.

Om du vill ge din hund eller katt bästa möjliga vård bör du använda ett giftfritt lopp- och fästingmedel, och det är därför Animigo utvecklade Spot On Tick and Flea Agent.

 • Lopp- och fästingmedel för hundar och katter
 • 100% giftfritt, skyddar mot alla typer av skadedjur
 • Perfekt för hundar och katter i alla storlekar
 • Doftande av citrus
 • 120 dagars skydd – praktiskt alternativ till loppschampo
 • 100% nöjdhetsgaranti

Spray mot fästingar och loppor

Har du märkt att din katt eller hund kliar sig allt oftare? Loppor och fästingar kan vara de skyldiga till att din lurviga väns hud kliar och blir irriterad. Vi rekommenderar starkt Animigos fästing- och loppspray för att bli av med dessa irriterande skadedjur! Du kan spraya den här flytande lösningen på din katt eller hund, och den lugnande formeln, som är tillverkad med växtoljor, hjälper till att lindra eventuella obehag som de kan känna.

 • Hantera loppor & fästingar
 • Formula med lugnande växtoljor
 • Med pepparmyntsolja, havrekliextrakt & tea tree olja
 • Spraya över hela djuret upp till 2 gånger om dagen
 • 100% Nöjdhetsgaranti

Schampo för fästingar och loppor

Ditt husdjur kan drabbas av svår klåda och irritation efter att ha blivit biten av loppor eller fästingar. Om du vill få ett försprång när det gäller att behandla ditt husdjur mot parasiter är Animigo’s Tick & Flea Shampoo ett utmärkt val. Det kan erbjuda maximal parasitkontroll för att förbättra ditt husdjurs livskvalitet samtidigt som det rengör och återfuktar dess päls! Högkvalitativa ingredienser som kamomillolja, avokadoolja, kokosnötsolja och mandelolja ingår i schampots formula, vilket gör det milt nog för även den känsligaste huden samtidigt som det fortfarande är effektivt för att avlägsna smuts och trassel och få pälsen att se bra ut och må bra. Det innehåller havre, som är känt för att lugna huden, samt tea tree- och neemolja, som är kända för att bekämpa bakterier.

 • Rengör, mjukgör, reder ut och återfuktar
 • pH-balanserad, rengörande formula med essentiella oljor
 • Med avokadolja, tea tree olja, kokosolja och mandelolja
 • Berikad med havre för en lugnande effekt
 • 100% Nöjdhetsgaranti

Varför välja Animigo?

Animigo är ett perfekt val för människor som vill ge sina husdjur näring av högsta kvalitet. Animigo har utvecklats av ett team av högt kvalificerade veterinärer och djurfoderforskare och erbjuder skräddarsydda lösningar för ditt husdjurs hälsobehov som är lätta att förstå och följa. Alla formler använder hälsosamma ingredienser som bidrar till att ditt husdjur kan se ut och må så bra som möjligt. Dessutom är kundtjänsten förstklassig hos Animigo – du kan alltid räkna med snabba svar och kunniga råd när du har frågor. Med Animigo har det aldrig varit enklare eller mer givande att ta hand om ditt husdjur.

You May Also Like

Beauty

About Grandado Grandado’s emphasis on customer service is a novel concept in the context of Chinese business. To further demonstrate their dedication to providing...

Movies

Do you consider yourself an expert on “the boy who lived?” Try again. Continue reading for a breakdown of the Harry Potter series. (Beware:...

Culture

About Poppyshop British leagion official store is called The Poppy Shop. All proceeds from the Poppy Shop go directly toward supporting the Legion’s mission...

Beauty

Women have been wearing perfume for centuries. The word “perfume” comes from the Latin word “per fumum,” which means “through smoke.” early perfumes were...