Connect with us

Hi, what are you looking for?

MALIMORAMALIMORA

Lifestyle & Travel

Vilken typ av stövlar är bäst för motorcykelkörning?

Offroad-motorcykelstövlar

Offroad-motorcykelstövlar är oumbärliga om du hellre kör på sand eller jord än på asfalt eller kullersten.Offroad- och motocrossstövlar är utformade med högsta möjliga skydd i åtanke, från tårna upp till knäna.

Vad gör offroad-motorcykelstövlar så speciella?

Alla motorcykelstövlar och -skor är skyddande, men offroad- och motocrossstövlar är de allra bästa i branschen.Motorcykelstövlar har en tåligare konstruktion och fler säkerhetsfunktioner för att skydda dina fötter och ben än vanliga stövlar.Sulorna är förstärkta för att begränsa rörelsen, tå- och hälkopparna är tjockare och skenbenet är tjockare för att absorbera stötar.De flesta motocrossstövlar har också ett rejält fotledsskydd för att skydda ett av de mest känsliga områdena i underkroppen från vridning och skador.

Den yttre ankelskyddsmekanismen på vissa stövlar hindrar dina fötter från att gå dit de inte ska gå, men den kommer inte att stå i vägen för den sidobevakning som du behöver för att använda växelspaken, bromspedalen och för att överföra din vikt. på baksidan av en motorcykelVissa skor har ett skyddande bootie-foder på insidan.Det är upp till dig att bestämma.

Vilka offroad-stövlar ska jag köpa?

Att köpa ett par nya terrängkängor kräver noggrant övervägande.Rätt passform är alltid den mest avgörande faktorn.Dina fötter och ben måste göra mycket och är i ständig rörelse, särskilt när du åker terräng.Ett par kängor som passar dåligt kan vara ett stort problem. De har flera olika märken av offroadstövlar och varje märke har en något annorlunda passform. sedan kommer frågan om hur säkra du vill att dina fötter ska vara. ju fler stabilitetsfunktioner en offroadstövel har, desto mer kostar den. de flesta som deltar i (semi)professionella motocross- eller endurorävlingar prioriterar säkerheten framför komforten. du kan dock behöva gångkomfort såväl som cykelkomfort om du är nybörjare eller om du letar efter en offroadstövel för mer seriös äventyrsridning.

Om du faller in i den här typen av pilot rekommenderar de att du flyttar ner till mediumnivån.De alternativ som stöveln erbjuder bör vara ditt sista övervägande.Vissa Sidi-kollektioner av stövlar, till exempel,De utbytbara sulorna gör dem lämpliga för motocross, enduro, äventyrsturer och supermoto-evenemang.Dessa stövlar är värda att överväga om du är den typen av ryttare som älskar att ha alternativ.

Offroad-motorcykelstövlar

Sidi X-Power Grey-Grey

ChromeBurner erbjuder motocrossstövlar som Sidi X-Power motorcykelstövlar. Både motocross- och enduroförare har vissa krav på sin utrustning. Att hoppa och glida runt på motorcykeln i dåligt väder ökar risken för skador. På grund av detta är det viktigt att ha tillräckligt med säkerhetsutrustning. Om du kör motocross är det viktigt att ha ett par robusta, skyddande stövlar som kan absorbera stress och hindra dina ben från att röra sig på oavsiktliga sätt. Kolla in deras urval av Sidi off-road skor om den här Motocross Boot inte gör det för dig.

Sidi Crossfire 3 Off-Road motorcykelstövlar Svart

Nu finns Crossfire 2:s efterföljare tillgänglig: Sidi Crossfire 3 är den senaste versionen av världens mest sålda motocrossstövel. Alla de fantastiska delarna av den tidigare modellen har bevarats, och Sidi har lagt till flera banbrytande nya funktioner och system.

Den mest anmärkningsvärda uppdateringen är ett kalvsystem som kan justeras för att passa förare med större vader eller knän, samt en tunn design. Dessutom har ett nytt ankelskydd introducerats som hämmar hyperextension av ankeln och ger ökad säkerhet tack vare den nya Hyper Extension Block-tekniken. Ryttarens fot vilar nu mer fullständigt i sulans system tack vare sulans nya utformning, som har en tjockare och mer konturerad form. Denna förbättring kommer att förlänga den användbara livslängden på dina stövlar.

Dessa stövlar finns både i SRS (Sole Replacement System) och traditionella modeller. Dessa stövlar är kompatibla med SRS-systemet, vilket gör att du kan byta ut sulorna för användning i Cross, Enduro eller Supermotard. Eftersom sulan kan bytas ut med en skruvmejsel kan dessa stövlar användas i en mängd olika träningsscenarier. Varianten utan SRS har en gummisula med metallskydd som är strategiskt placerade på framsidan av stöveln för att fördröja slitaget på sulan.

Sidi Crossfire 2 SM Black-Black

ChromeBurner erbjuder motocrossstövlar som Sidi Crossfire 2 motorcykelstövlar. Både motocross- och enduroförare har vissa krav på sin utrustning. Att hoppa och glida runt på motorcykeln i dåligt väder ökar risken för skador. På grund av detta är det viktigt att ha tillräckligt med säkerhetsutrustning. Om du kör motocross är det viktigt att ha ett par robusta, skyddande stövlar som kan absorbera stress och hindra dina ben från att röra sig på oavsiktliga sätt. Kolla in deras urval av Sidi off-road skor om denna Motocross Boot inte gör det för dig.

Sidi Crossfire 3 SRS Orange Fluo White Blue Limited

Här har de Crossfire 2 SRS naturliga efterföljare: Sidi presenterar sin nyaste SRS, Crossfire 3. Crossfire 3 SRS är guldstandarden inom MX-stövlar och ärver alla de bästa egenskaperna från sin föregångare. Den mest anmärkningsvärda uppgraderingen är ett kalvsystem som kan justeras för förare med stora kalvar eller knäböjningssystem, samt en smalare design. Hela singelsystemet har omprövats i jämförelse med Crossfire 2 SRS. Den omdesignade “båt”-sulan är tjockare och mer kupad, vilket gör att ryttarens fot sjunker djupare ner i sulstrukturen.

Den här ändringen möjliggör en djupare tillverkningsinteraktion mellan skonens överdel och sula, vilket resulterar i en stövel med längre livslängd. Som en bieffekt är sulan på dessa Crossfire-stövlar nu mer robust än någonsin tidigare. Förutom ett innovativt vristpivotsystem som är tänkt att erbjuda högsta möjliga säkerhet.

Why ChromeBurner?

När det gäller motorcykeltillbehör blir ChromeBurner snabbt branschstandard. De har ett enormt lager fullt av varor från alla stora märken. De har dig täckt oavsett om du gillar att handla online eller personligen. Du kan spara massor av pengar genom att handla personligen i deras showroom, där du har tillgång till alla deras utförsäljningsartiklar. Var inte blyg för att rådgöra med deras redskapsspecialister om du har svårt att bestämma dig; de hjälper dig att välja de perfekta verktygen för jobbet.

You May Also Like

Beauty

About Grandado Grandado’s emphasis on customer service is a novel concept in the context of Chinese business. To further demonstrate their dedication to providing...

Movies

Do you consider yourself an expert on “the boy who lived?” Try again. Continue reading for a breakdown of the Harry Potter series. (Beware:...

Culture

About Poppyshop British leagion official store is called The Poppy Shop. All proceeds from the Poppy Shop go directly toward supporting the Legion’s mission...

Beauty

Women have been wearing perfume for centuries. The word “perfume” comes from the Latin word “per fumum,” which means “through smoke.” early perfumes were...