Connect with us

Hi, what are you looking for?

MALIMORAMALIMORA

Food / Drinks

Wat doet eiwit voor uw lichaam?

Wat oorspronkelijk Bulk Powders heette en nu BulkTM heet, begonnen ze in 2006 in een logeerkamer. Sindsdien hebben ze het hun missie gemaakt om hun klanten te voorzien van de gezonde voeding en motivatie die ze nodig hebben om hun doelstellingen niet alleen te bereiken, maar ook te overtreffen.

Als resultaat van een bescheiden begin in een logeerkamer en een bescheiden kredietkaartlening is BulkTM vandaag een wereldwijde krachtpatser in de supplementenindustrie. Ze verwachten alleen al in 2022 ongeveer 10 miljoen producten te verzenden naar klanten die onderweg hulp nodig hebben. En dit is nog maar het begin.

Daarom hebben ze het hun missie gemaakt om voeding van hoge kwaliteit te ontwikkelen voor u in elke fase van uw reis. Om dit doel te bereiken moeten ze producten van de hoogste kwaliteit leveren, verpakt op de meest milieuvriendelijke manier en met een uitzonderlijke smaak.

Meer dan 80% van de BulkTM producten worden gemaakt in hun eigen geavanceerde fabrieken, zodat ze hun superieure kwaliteit kunnen garanderen. En ze houden vast aan de vaste overtuiging dat eerlijkheid altijd de hoeksteen van hun aanbod moet zijn.

Iedereen heeft toegang tot hun middelen en informatie om hen te motiveren en in staat te stellen positieve veranderingen door te voeren en deel uit te maken van de BulkTM-familie. Ik wou dat u hier bij hen kon zijn.

Herstel Proteïne

Eiwitpoeders, smoothies, supplementen, drankjes en snacks zijn verkrijgbaar bij BulkTM en zijn speciaal gemaakt om te helpen bij het genezingsproces. Hun revolutionaire alles-in-één supplement, AFTERMATHTM, heeft alles wat je nodig hebt om het genezingsproces te versnellen en spieren op te bouwen.

Bij inname na een training helpt eiwit bij het herstel, vooral in combinatie met hoogwaardige koolhydraten. Wei-eiwit, een snel opneembare eiwitbron, is perfect omdat het snel in de spieren terechtkomt en het herstelproces vrijwel onmiddellijk begint.

BulkTM heeft de beste selectie van eiwitbronnen voor na de training en herstel.

Melk Proteïne Shakes & Poeders

Een goed alternatief voor wei-eiwit is melkeiwit. Melkeiwit verteert langzamer dan wei, en biedt een meer consistente aanvoer van aminozuren en andere voedingsstoffen.

Aangezien ons lichaam tussen de maaltijden en voor de nacht een eiwitbron met langzame afgifte nodig heeft, zijn melkeiwitsmoothies zoals Micellar Casein een geweldige optie.

Wij werken alleen met de meest betrouwbare fabrikanten voor al onze ingrediënten, waaronder de BulkTM Milk Protein lijn. Als u de beste selectie, de beste kwaliteit en de beste prijzen voor melkeiwit wilt, dan bent u hier aan het juiste adres.

Meer informatie over onze proteïne melkshakes, poeders en snacks

Natuurlijk eiwit

Lees verder voor een grote verscheidenheid aan biologische eiwitopties. BulkTM biedt een breed scala aan voedingsmiddelen, smoothies, drankjes en supplementen om aan ieders behoefte te voldoen.

Alle producten in ons assortiment Natural Protein zijn rijk aan eiwitten en volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten; we gebruiken nooit kunstmatige smaak- of kleurstoffen.

Producten zoals onze 100% Natural Pure Whey ProteinTM, alleen op smaak gebracht met natuurlijke ingrediënten en gezoet met Stevia Extract, en onze 100% Natural Peanut Butter, gemaakt met alleen maar pinda’s, bewijzen dat ze echt voor ieder wat wils hebben.

Paleo proteïne

Het is veilig om te zeggen dat eiwitten de ruggengraat vormen van elk Paleo eetplan. Van onze wereldberoemde Liquid Egg Whites tot onze uitstekende Beef Protein Isolate, BulkTM produceert een hele lijn Paleo Protein producten.

Er is geen betere plek om alle eiwitrijke voedingsmiddelen, supplementen en shakes te vinden die je nodig hebt voor het Paleo Dieet, om nog maar te zwijgen van een grote verscheidenheid aan groentepoeders zoals Spinazie Poeder en Broccoli Poeder en een onverslaanbare selectie van gezonde vetbronnen zoals Biologische Virgin Kokosolie en Hele Amandelen.

Voor het geval je er nog niet van gehoord hebt, het Paleo Dieet is een voedingsplan dat de nadruk legt op het soort voedsel dat naar verluidt door de vroege mensen (holbewoners) werd geconsumeerd, zoals vlees, vis, groenten en fruit. Alle granen, zuivelproducten en bewerkt voedsel zijn verboden.

Waarom kiezen we voor bulk?

Hier bij Bulk zijn ze er trots op dat ze de toonaangevende leverancier van hoogwaardige bulkingrediënten zijn. Ze begrijpen dat het leveren van de best mogelijke producten aan hun klanten essentieel is voor hun succes, en daarom kopen we alleen de beste ingrediënten uit de hele wereld in. Ze bieden ook een uitgebreide reeks verpakkingsopties om aan alle behoeften te voldoen, en hun ervaren team staat altijd klaar om deskundig advies en ondersteuning te bieden. Dus als u op zoek bent naar de hoogste kwaliteit bulkingrediënten tegen de best mogelijke prijzen, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

You May Also Like

Beauty

About Grandado Grandado’s emphasis on customer service is a novel concept in the context of Chinese business. To further demonstrate their dedication to providing...

Movies

Do you consider yourself an expert on “the boy who lived?” Try again. Continue reading for a breakdown of the Harry Potter series. (Beware:...

Culture

About Poppyshop British leagion official store is called The Poppy Shop. All proceeds from the Poppy Shop go directly toward supporting the Legion’s mission...

Beauty

Women have been wearing perfume for centuries. The word “perfume” comes from the Latin word “per fumum,” which means “through smoke.” early perfumes were...