Connect with us

Hi, what are you looking for?

MALIMORAMALIMORA

Food / Drinks

Wij hebben het beste assortiment hete sauzen in Europa – Heatsupply

Heatsupply

“Vroeger betaalde ik me blauw aan verzendkosten om in Amerika hete sauzen te bestellen, maar gelukkig hoeft dat niet meer” of “Ik moest mijn hete sauzen altijd meenemen uit New York, maar nu kan ik ze gewoon in Nederland bestellen” zijn beide voorbeelden van zinnen die geschreven zouden kunnen worden over de huidige situatie rond de aankoop van hete saus buiten de Verenigde Staten.

Hoe vaak denk je dat ze zoiets horen? Ze hebben dit probleem een aantal jaren wekelijks meegemaakt. Omdat de beschikbaarheid van kwalitatieve hete sauzen in Nederland (en heel Europa) zo slecht was, besloten zij (Freek en Stan) in 2017 een hete saus winkeltje te openen. Die kleine hete sauswinkel is uitgegroeid tot de grootste van Europa, met meer dan 150 unieke soorten hete saus en andere pittige artikelen afkomstig uit Noord- en Midden-Amerika en Europa.

Hun doel is om pikante specerijen aan de massa voor te stellen. En met “iedereen” bedoelen ze letterlijk iedereen; ze zijn ervan overtuigd dat ze een saus hebben die bij elke maaltijd past. Er zijn fruitige sauzen voor degenen die een lichtere smaak willen, zoete hete sauzen voor degenen met een zoete smaak, en extreem hete sauzen voor degenen die een hoge tolerantie voor hitte hebben. Dit extra eetgenot zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn.

Als u nieuw bent in de wereld van de pikante sauzen, is er hun ‘saus selector’ om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen. Deze app maakt het eenvoudig om de beste saus te vinden. In termen van pittigheid en smaak. Ze garanderen dat als je eenmaal je ideale hete saus hebt gevonden, je nooit meer iets anders wilt eten. Het maakt je eten niet alleen lekkerder, maar ook spannender en leuker om te eten!

Je kunt ze altijd een e-mail sturen of contact met ze opnemen via hun sociale media als je vragen of suggesties hebt. Benieuwd hoe hun klanten hun hete saus en hun service beoordelen. Je kan elke Heatsupply review lezen die er is over Kiyoh.

Pepers & kruiden

U wilt uw gerechten naar een hoger en aanzienlijk pittiger niveau tillen, maar u weet niet welke specerijen en gedroogde pepers u moet gebruiken? Dan ben je op de plek met het juiste warmteaanbod. Al hun kruiden en rubs hebben een beetje een kick, maar behoren tot de meest smaakvolle en gevarieerde op de markt. Bestel hier uw kruiden & rubs!

Queen Majesty Ancho Habanero Hete Saus Poeder

New York City’s handgemaakte Queen Majesty Ancho Habanero Hot Sauce Powder gebruikt alleen de beste ingrediënten. Deze hete saus poeder is rokerig van de Ancho pepers, pittig van de Habaneros, en zacht van de citroenschil, gember en kaneel. Het is klaar om te strooien op alles wat je wilt om smaak en warmte toe te voegen, of het nu zoet of hartig is. Je kunt het overal op doen, van fruit tot elote (maiskolf), geroosterde groenten, pizza, popcorn, drankjes tot ijs. Een ander pluspunt is het gemak waarmee je kunt reizen.

Gedroogde Pasilla pepers (100 gram)

Door het rookproces hebben deze gedroogde Pasilla pepers het kenmerkende smaakprofiel van zoete en rokerige smaken. Samen met de Guajillo peper en de Arbol peper wordt de Pasilla peper beschouwd als onderdeel van de “heilige drie-eenheid” van Mexicaanse pepers.

Gedroogde Ancho pepers (200 gram)

Deze Ancho pepers zijn een soort Poblano peper die heeft mogen rijpen en uitdrogen. Poblano pepers zijn een essentieel onderdeel van de Mexicaanse keuken. Ze hebben een rijke, licht zoete en rokerige smaak en worden geteeld in Puebla. Perfect om te verwerken tot poeder en/of sauzen en vervolgens te gebruiken bij de bereiding van voedsel. Als het bijvoorbeeld gaat om het maken van mole, zijn deze ancho pepers een absolute must.

FAQS:

Wat is de heetste saus die je verkoopt?

Hellfire Doomed Hot Sauce heeft een Scoville rating van 2,7 miljoen, dus het is echt heet.De Habanero, Trinidad schorpioen, en een natuurlijke chili extract optellen tot een totaal van maar liefst 6,6 miljoen Scoville Heat Units, dat is waanzinnig heet. Ook te zien in de virale YouTube-serie spicy Ones is de even verwoestende Da Bomb Beyond Insanity pikante saus.Al enkele seizoenen is dit de heetste saus die niemand aankan, waardoor het een van de meest onaangename producten is die ze aanbieden.

Waarom vermeld je niet altijd de Scoville score van een saus?

Dit is echter onmogelijk omdat maar weinig bedrijven officiële tests uitvoeren op de Scoville-waarden van hun sauzen.Zelfs wanneer bedrijven een Scoville-waarde voor hun saus vermelden, is de informatie niet altijd accuraat. Ze hebben sauzen geprobeerd die werden gewaardeerd met 800.000 SHU (Scoville Heat Units) die merkbaar minder vurig waren dan die met 135.000 SHU (Scoville Heat Units) op hun tong.Vanwege deze twee factoren is het bijna moeilijk voor mensen om advies te geven op basis van Scoville ratings.

Hoe zijn uw warmtecategorieën verdeeld?

Vanwege het gebrek aan officiële Scoville-beoordelingen voor de meeste sauzen, hebben zij hun eigen schaal ontwikkeld van mild, medium, heet, zeer heet en extreem heet. Ze proberen te verduidelijken hoe pittig een bepaalde saus is op basis van deze categorieën en hun persoonlijke ervaring, maar het is belangrijk op te merken dat pittig een zeer subjectief idee is omdat het per individu verschilt hoe pittig hij of zij iets vindt.De echte nieuwelingen moeten beginnen met de milde sectie, die sauzen bevat met zeer weinig hitte. Ze beginnen met een medium hittegraad en werken zich op naar een ongelooflijk hoge hittegraad, waar ze klassiekers als Tapatio en Cholula ontdekken.

You May Also Like

Beauty

About Grandado Grandado’s emphasis on customer service is a novel concept in the context of Chinese business. To further demonstrate their dedication to providing...

Movies

Do you consider yourself an expert on “the boy who lived?” Try again. Continue reading for a breakdown of the Harry Potter series. (Beware:...

Culture

About Poppyshop British leagion official store is called The Poppy Shop. All proceeds from the Poppy Shop go directly toward supporting the Legion’s mission...

Beauty

Women have been wearing perfume for centuries. The word “perfume” comes from the Latin word “per fumum,” which means “through smoke.” early perfumes were...